Consultanta in vederea alegerii sistemului de inchidere;

CAMBIS EXPERT ofera consultanta specializata pentru achizitionarea oricarui produs prezent in oferta. Inainte de achizitionarea unui produs, oferim, acolo unde este cazul, masuratori la fata locului

Copiere chei;

Copiem urmatoarele tipuri de chei:
– chei frezate si amprentate pentru toate tipurile de cilindri;
– chei frezate si amprentate pentru toate tipurile de lacate;
– chei auto frezate;
– chei MUL-T-Lock patentate;
– chei pentru masini de vending;

Configurare sisteme master si sisteme varianta unica;

Sistemul Master Key reprezintă o soluţie de închidere cu un trecut de câţiva zeci de ani, un prezent şi cu siguranţă şi un viitor. De-a lungul timpului regulile de bază nu s-au schimbat, doar soluţiile au evoluat. Totul a pornit de la nevoia de a controla în mod mecanic accesul în anumite incinte. Ceea ce se poate traduce prin fiecare persoana are acces „cu o singură cheie” numai în zonele unde activitatea lui o cere şi pentru care este autorizat. Permit deschiderea mai multor usi cu ajutorul unei singure chei. Se poate concepe orice schema de deschidere a usilor in functie de nivelul de acces permis fiecarei persoane. Se poate restrictiona accesul unor persoane doar la anumite zone.
Sistemul Key Alike reprezinta o solutie de descuiere a unui numar de cilindri (butuci) cu o cheie unica (cilindrii au acelasi cod).Tipul de cilindru (butuc) poate fi ales dintr-o gama variata de cilindri (cu 5 pini, cu 6 pini, cu 10 pini, cu 15 pini). Se pot alege si cilindri cu protectii suplimentare incluse constructiv.

Montaj si reparatii;

CAMBIS EXPERT ofera, la cererea clientului, servicii de montaj pentru toate tipurile de sisteme de siguranta si inchidere comercializate. De asemenea, acolo unde este posibil, oferim si reparatii ale sistemului de inchidere existent la sediul clientului sau la sediul firmei noastre.

DEBLOCARI NON-STOP;

CAMBIS EXPERT SRL asigura deblocari nonstop pe raza municipiului Ploiesti. Deblocarea se efectueaza fara a se distruge usa, minimizand in acest fel pierderile. Dupa deblocare, asiguram consultanta necesara achizitionarii unui sistem de siguranta echivalent.
Deblocarea se executa numai in prezenta proprietarului si numai dupa ce acesta a prezentat un act de identitate. Toate interventiile intra in sfera confidentialitatii totale.